Skip to main content Skip to footer

Hvorfor golf træning?

Golftræning er en god ide at benytte hvis dit spil står stille fx hvis dit hcp. er lidt for højt, dine point på en runde er lidt for svingene eller dine slag måske er lidt for varierende.

Man kan benytte golf træning på to måder 1 til 1 (individuel lektion) eller flere sammen (Hold lektion)

  • Individuel lektion: Golfspilleren arbejder alene sammen med træneren og tager udgangspunkt i et specifikt emne, situation eller detalje.
  • Hold lektion: Flere golfspillere går sammen i en gruppe og arbejder ud fra et differeret tema.

Holdtræning er populært, da de giver deltagerne ro og kontinuerlig udvikling i et lærerigt, inspirerende og målrettet forløb. Man spiller sammen med andre og får den vej igennem også et fast miljø og socialt aspekt.

 

Golftræning kan inddeles i tre niveauer:

Niveau 1

Målrettet nye golfere eller golfere, der ønsker at få de grundlæggende elementer på plads. De fleste spillere i denne kategori vælger hold træning.

Niveau 2

Målrettet den øvede golfer, der ønsker at bringe sit spil til et højere niveau. Fordelingen mellem Individuel lektion og Hold lektioner er 50/50.

Niveau 3

Målrettet golferen, der er motiveret og ambitiøs og vil indgå i den optimale golftræning. De fleste spillere i denne kategori vælger Individuel lektion.

Lektioner 2023

 

Undervisningspriser:

Lektions pris pr. 25 min v/PGA Pro Casper Bruun eller Jens Meto: 175kr.

Videolektion pr. 50 min v/PGA Pro Casper eller Jens Meto: 350kr.

Ved lektioner bestemmer du tid og tema, med dertilhørende undervisning. Ønsker du et længerevarende forløb, kan dette også skræddersyes til netop dit behov.


Custom Fitting pr. 50 min

Pris: 350kr.

Når du overvejer at købe nyt golfudstyr, vil vi i Dronninglund Golfklub anbefale dig, at du får kvalificeret rådgivning. På den måde er du sikker på kun at købe det du har brug for og at udstyret passer til dig. Vores uddannede PGA Pro og Custom Fitting partner til de største golfmærker, Casper Bruun (tlf. 51 24 33 10), kan til enhver tid guide dig igennem de utallige muligheder i udstyrsjunglen, og sikre at du får de rette specifikationer.

Fællestræning


Til fællestræning træner du på et hold. Træningsformen henvender sig rigtig meget til de medlemmer, som ønsker at dyrke golf og socialt samvær på samme tid. (Max. personer pr. gang 8)

 

Træn frit én gang pr. uge og hold dig i gang hele sæsonen.

- Tirsdag kl. 10.00 - 11.00 & kl. 11.00 - 12.00 & kl. 18.00 - 19.00 & kl. 19.00 - 20.00 (Jens)

- Onsdag kl. 10.00 - 11.00 & kl. 11.00 - 12.00 (Jens)

og kl. 18.00 - 19.00 & kl. 19.00 - 20.00 (Casper)

Fællestræning starter i uge 13. Præcist program og tilmelding på opslagstavlen i klubhuset.

Personligt årskort til fællestræning - 1.500kr.

 

Ønsker du kun at træne med nogle enkelte gange? Pris pr. gang: 175 kr.

Golfspillere fra andre klubber er også velkommen.

 

Tilmelding på info@dronninglund-golfklub.dk

Casper Bruun

PGA pro Casper Bruun


Jeg startede min golfkarriere i 1994 i Golfklubben Hvide Klit. Jeg flyttede dog hurtigt til Frederikshavn Golfklub, hvor jeg også er født og opvokset. Da jeg blev færdig med Handelsskolen tog jeg på College i Texas - USA og var en del af Midland College Golf Team.

Efter mit ophold i USA, blev jeg medlem af PGA of Denmark og fik en professionel spiller kontrakt i Brønderslev Golfklub. Det var også i de år hvor jeg spillede fuld tid på Nordic League. I årene som fuldtids professionel mødte jeg Dan Stage. Tingene udviklede sig hurtigt og jeg blev tilbudt en kontrakt som træner elev. Siden hen har jeg stået for undervisningen, lige fra begyndere til elite, i Tange Sø Golfklub, Karup Å Golf Klub, Hedens Golfklub, Blokhus Golfcenter og nu Dronninglund Golfklub.

 

Fakta om Casper Bruun:

Alder: 34

Bosiddende: Dronninglund

Golf start: 1994

HCP: +3,4

Bane Rekorder: 2

Laveste golf runde: 64

Medlem af PGA of Denmark: 2007

PGA Student of the Year: 2011

 

Praktiske oplysninger:

Mobil: 51 24 33 10

Mail: info@dronninglund-golfklub.dk

Jens Meto

PGA pro Jens Meto

Fakta om Jens Meto:

Alder: 28

Golf start:

HCP: +2,9

Bane Rekorder: 1

Laveste golf runde: 63 (-9)

Medlem af PGA of Denmark: 2017

 

Mail: metogolf@hotmail.com

PROSHOP

I klubhuset finder du Proshoppen som betjenes af vores trænere eller foreningsadministratoren.

Åbningstider:

Åbningstiderne følger kontorets, som er mandag, onsdag og torsdag mellem kl.10-14

Se i GolfBox under tidsbestilling og vælg Casper i rullemenuer for at se, hvornår han er at træffe. Kan endvidere træffes på mobil 51 24 33 10

 

Om shoppen

Mange tror, at en on course-butik er dyrere end de discount butikker, der findes i de større byer. Det er ikke korrekt. Pro shoppen i Dronninglund Golfklub er medlem af Golfstore, som er Europas største kæde inden for salg af golfudstyr, med flere end 225 butikker fordelt over hele Europa.

Fælles for alle Golfstore-butikker er, at de drives af professionelle golfspillere, som er medlem af PGA (Professional Golfers' Association).

Golfstore har i kraft af sin størrelse markedets laveste indkøbspriser, hvilket selvfølgelig kommer kunderne til gode. Golfstore yder et såkaldt Low Price Promise. Det er en prisgaranti, som sikrer dig den laveste pris på varen, når du handler hos os.