Team Greenkeeper:

Jørgen Larsen

Benjamin Nielsen

Banemedhjælper

Skulle der være nogen golfere, der ikke er helt tilfreds med banens pleje og tilstand, da er der mulighed for at kontakte klubbens baneudvalg gennem bl.a. klubbens Idekasse. Et sådant skriftlig indlæg hertil, vil altid sikre en saglig behandling, hvor baneudvalget medvirker.En god og topmoderne golfbane kræver en særlig stor arbejdsmæssig indsats for at fremstå velholdt. Utallige er de opgaver, som greenkeeperstaben udfører i løbet af sæsonen samt uden for denne. Opgaver som klipning, gødskning, prikning, vertikalskæring, vanding og sygdomsbekæmpelse er blot en del af deres arbejdsprogram.

Dronninglund Golfklub
Kirkevej 12