menu

Dronninglund Golfklub, 23-04-2019


Hole-in-one fond

 

Formål med fonden:

Formålet er at støtte talent- og ungdomsarbejdet i klubben i bred forstand, så Dronninglund Golfklub kan fastholde og støtte talenter på vej frem.

Fonden vil støtte talenter og unge spillere (juniorer eller seniorer) i forhold til udviklingen af deres golfspil, hvilket også vil være medvirkende faktor til et godt træningsmiljø i Dronninglund Golfklub.

 

Hvordan foregår det - og hvem kan deltage?

Tiltaget løber fra 1. maj til 1. oktober hvert år. Ved at købe et lod i turneringen, vinder man retten til en præmie ved hole-in-one. Efter hver sæson fordeles præmiepuljen til vinderne (se nedenfor). 

Man deltager ved at indbetale et beløb (2019 beløb: 100kr.) på kontonummer 9070 1624521885 (skriv medlemsnummer på indbetalingen) inden man deltager i det pågældene år. Alle medlemmer fra Dronninglund Golfkklub kan deltage.

 

Hvilke hole-in-ones tæller i turneringen?

Alle hole-in-ones, der bliver registreret på tavlerne i klubhuset er gyldige.

 

Præmien:

Den indbetalte sum indgå i en pulje, der fordeles på følgende måde:

  • 50% går til hole-in-one præmier, udbetalt i form af gavekort, fordelt på alle vinderne det pågældende år. Hvis der ikke kan udbetales præmier efter sæsonen, går præmierpengene til ungdomsformål i klubben, som beskrevet nedenfor.
  • 50% går til ungdoms- og talentarbejdet i klubben. Puljepengene kan ansøges af unge spillere og talenter med det formår at fremme udviklingen af deres golfspil.

Administration af fonden:

Fonden - og herunder administration og puljeudbetalinger - tilbydes varetaget af Sportstruppens udvalg, som har en central rolle i talentudviklingen i klubben. I dette udvalg er træner og bestyrelse repræsenteret. Ansøgninger stiles også til og vurderes af Sportstruppens udvalg. Der vil f.eks. kunne ansøges om økonomisk støtte til deltagelse i Sportstruppens aktiviteter, egen betalte aktiviteter, turneringsfees, træningslejre, kontingenter og transport.

Der tilsendes bestyrelsen et regnskab udvisende aktiviteter senest 31/12.

 

Åbn i PDF.

 

 

 

KONTAKT

Dronninglund Golfklub
Kirkevej 12
9330 Dronninglund
Tlf: 3315 1020
info@dronninglund-golfklub.dk

CVR: 35312749

 

Åbningstider  |  Privatlivspolitik

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.