menu

Den bedste bane.

Banen i Dronninglund blev kåret som den bedste i Nordjylland i år 2014, hvilket klubben var meget stolt over. Vi hviler jo ikke på laurbærerne her i Dronninglund, hvilket pt. kan ses med det blotte øje. Der er ud over de andre år her i 2017 foretaget store forandringer og tiltag, for at modvirke de store regnmængders påvirkning af banens tilstand og spilbarhed. På sigt tror og håber vi på, at banen hurtigere bliver klar til spil efter et voldsomt regnskyl. Samtidigt skulle spillet på banen her i 2018 og videre frem også gerne blive mere spændende efter de nye tiltag. - Uden en god og arbejdsom greenkeeperstab og så den store skare af aktive frivillige hjælpere ville banen ikke kunne have status som en af Nordjyllands bedste.

Skulle i have kommentarer eller gode ideer vedr. banen, da sendt venligst en mail til Idekassen, som findes under BANEN andet steds her på hjemmesiden.

 

Den 12.02.2020  Baneudvalget phd/AA

KONTAKT

Dronninglund Golfklub
Kirkevej 12
9330 Dronninglund
Tlf: 3315 1020
info@dronninglund-golfklub.dk

CVR: 35312749

 

Åbningstider  |  Privatlivspolitik

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.