menu

Company day & golf arrangementer

Company Day er, som navnet antyder, et golfarrangement for dit firma. Det er en hyggelig dag for dig og dine medarbejdere, samarbejdspartnere, leverandører eller kunder.

Uanset om dit firma er lille eller stort, kan vi arrangere dagen lige præcis efter jeres ønsker og behov. Og vigtigst af alt er at ALLE kan være med.

Banen

Klubben byder på en smuk 18-hullers bane med spændende huller der stiller store krav til alle spillere, såvel begyndere som rutinerede. Der er kuperede fairways og greens, næsten 30 bunkers og 4 søer der er i spil på 5 huller. Alt det i naturskønne omgivelser tæt ved jyske ås og Dronninglund storskov.

Klubben har desuden også en Par-3 bane, med varierede huller, som giver en hyggelig og udfordrende oplevelse for ikke-golfspillere.

Læs mere om banen HER.

Café Hul 19

Klubhuset med Café er hyggeligt indrettet og vor nye terrasse giver flot udsigt over Storskoven.

Se menukortet og åbningstider HER.

Proshop

Proshoppen i Dronninglund Golfklub er medlem af Golfstore, som er Europas største kæde inden for salg af golfudstyr, med flere end 225 butikker fordelt over hele Europa.

Ønsker du, at købe præmier til matchen i vores Proshop, vil klubbens Pro være behjælpelig med at finde de helt rigtige præmier til fornuftige priser.

Læs mere om Proshoppen HER.

Mødefaciliteter

I klubhuset findes lokale med projektor, som er velegnet til bestyrelsesmøder, salgspræsentationer og undervisning. Desuden er der to TV-skærme hvor du nemt kan få forbindelse til og vise lige det du ønsker – alt fra video til billeder og informationer.

En typisk Company Day kan indeholde følgende:

- Morgenmad;

- Spil på stor bane for golfspillere (afhængigt af antal deltagere, kan der laves gunstart/baglæns gunstart eller løbende start);

- Ikke-golfspillere får introduktion til golfspillet af vores begyndertrænere og spiller derefter på den lille bane. Der kan også laves en puttekonkurrence.

- Forplejning på banen;

- Fælles frokost og evt. præmie uddeling;

Dronninglund Golfklub sørger for:

- startlister, scorekort udlevering, indtastning af scores;

- hjælp til opsætning af egne flag på flagstængerne, bandereklamer, brug af projektor/TV-skærme;

- tager gerne billeder af jeres Company Day, hvis dette ønskes;

 

Er dit firma interesseret i en hyggelig dag med golf, er I mere end velkommen til at kontakte os og fortælle os jeres ønsker!

Kontakt os på 33 15 10 20 eller email info@dronninglund-golfklub.dk

 

 

KONTAKT

Dronninglund Golfklub
Kirkevej 12
9330 Dronninglund
Tlf: 3315 1020
info@dronninglund-golfklub.dk

CVR: 35312749

 

Åbningstider  |  Privatlivspolitik

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.