menu

                                         Begynder- & Optimistklubben

                                          En klub i klubben - der tager hånd om dig hele vejen!

Velkommen i Begynder- & Optimistklubben der er en hyggelig klub i klubben med det lærende og de sociale i fokus. Klubben er for dig der har handicap fra 72 og derunder og vil gerne blive bedre til at spille golf samt kombinere dette med et hyggeligt samvær i Dronninglund Golfklub.

Vi er nu klar til så småt at starte op i B&O - Begynder og Optimistklubben - som spiller om tirsdagen. 

Vi starter tirsdag d. 19. maj og vil køre med løbende start fra hul 1 og spiller 9 huller. Vi følger Corona-reglerne og har ingen samling før og efter spil.

Begyndere fra hold 1 og 2 i maj har fortrinsret til tiderne.

Alle - både begyndere og optimister - der ønsker at deltage SKAL henvende sig til Susanne på tlf. 5124 3523, som står for fordeling af tiderne i tidsrummet 16-17.10.

Fra og med tirsdag d. 2. juni er der Gunstart kl. 17.00 for alle med mulighed for spisning efterfølgende. Tilmelding og betaling via Golfbox senest søndagen før kl. 20.00. Læs mere herunder for den almindelige praksis.

Begynder- & Optimistklubben er opdelt i to handicapsgrupper:

Begyndere med handicap 72 - 54

Denne gruppe er for nye golfere, der har bestået teoriprøven og de praktiske prøver. Begyndere bliver her taget godt imod i klubben, og får al den vejledning og information, der skal til, for at du kommer til at føle dig godt integreret i klubben, og hurtigt bliver bedre til golf. Begyndere spiller med Faddere, der er erfarne golfere der gerne vil lære dig golfspillet ud fra det du kan, og den du er. Fadderne vejleder dig i golfspillet, regler, etikette, klubben m.m. Som begynder i Begynder- & Optimist klubben tager vi hånd om dig hele vejen!

Optimisterne med handicap 54 og derunder

Denne gruppe er for de spillere, der har opnået kendskab til de grundlæggende regler og etiketter, samt allerede har opnået en vis tryghed og rutine ved golfspillet, og har fået mere tempo på spillet. Du spiller uden Faddere, og går i stedet med andre golfspillere på samme niveau, så i kan hygge jer sammen om at blive endnu bedre til golf. Som optimist i Begynder- & Optimist klubben er du allerede blevet "bidt" af golf, og vil gerne dele din interesse med andre i et hyggeligt samvær. 

Praktiske oplysninger 

Spilledag: Tirsdag fra kl. 17:00

Spilleform: Stableford

Startergebyr: 20kr. pr. gang

Tilmelding foregår via Golfbox senest søndagen før spilledagen inden kl. 12.00. Tildelte starttid sendes på mail på mandagen. Spillere uden spilletilladelse til stor bane spiller på Par-3 banen. Spillere med spilletilladelse til stor bane spiller 9 huller på stor bane. Efter spillet samles holdene og der tilbydes fællesspisning samt uddeles præmier i forhold til antal tilmeldte. 

Har du også lyst til at tage del i dette hyggeligt fællesskab, så tilmeld dig Golfbox eller kontakt en af nedeståenden for at høre nærmere.

Udvalget

Susanne Andreasen

tlf. 51 24 35 23, email: susannethaagaard@hotmail.com

Verner Sørensen

tlf. 51 93 94 53, email: vernersorensen5@gmail.com

Hans Hyltoft Andersen

tlf. 40 19 31 22, email: hoa280@live.dk

Bente Lange

tlf. 50 43 86 16, email: bentelange@live.dk

 

KONTAKT

Dronninglund Golfklub
Kirkevej 12
9330 Dronninglund
Tlf: 3315 1020
info@dronninglund-golfklub.dk

CVR: 35312749

 

Åbningstider  |  Privatlivspolitik

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.