Du skal være velkommen i

Herreklubben "Margrethe"

Herreklubben Logo.wmf

Herreklubben "Margrethe" 2017

Formålet med herreklubben er, udover golfspillet, at styrke det sociale samvær i klubben og give mulighed for at spille med andre og skabe nye kontakter.

Herreklubben mødes torsdage fra kl. 15-17 i perioden april til september, i juli spilles der normalt ikke. Dog vil vi i maj og juni, som forsøg, gennemføre gunstart kl. 16.30

Alle herrespillere der er registrerede medlemmer af Dronninglund Golfklub, og har hcp. 54 eller derunder, kan optages som medlem af herreklubben. Der optages max. 60 personer, og foregående års medlemmer har fortrinsret.

Der spilles i 2 rækker, A-række Hcp.  0 - 18,5 og B-række Hcp. 18,6 - 54. Der vil være tællende match, i hver række, og præmier i forhold til deltagere: 0-8 = 1 præmie, 0-16 = 2 præmier, 0-60 = 3 præmier. Præmiestørrelse fastsættes af bestyrelsen. Der vil også gennem sæsonen være andre præmier i de enkelte matcher, derudover vil der være en løbende Order Of Merit konkurrence, så der kan kåres en ”Årets Golfer”.

De enkelte matcher er oprettet i Golfbox som turneringer, og man skal tilmelde sig senest tirsdag kl. 12.00 i samme uge, vi tilstræber at man senest onsdag aften kan se startlisten for ugens match. Vi laver 3-bolde, så har man glemt at tilmelde sig, eller pludselig fået lyst/tid til at være med, så mød bare op spil med.

Den sidste torsdag i måneden er der fællesspisning efter dagens runde, og her vil der være præmieoverrækkelse for månedens vindere.

Medlemskab koster 250,00 kr. -- som går til præmier – og du bliver medlem ved at indbetale på konto: Reg. 9044 kontonr. 0001082663. – Husk at oplyse dit navn og DGU nummer.

Med venlig hilsen -- bestyrelsen