Sponsorudvalg

tlf. 22 79 64 24, email: Mk@malergrossisten.dk

Radi Pedersen

tlf. 33 15 10 20, email: info@dronninglund-golfklub.dk

Klubben vil gerne høre fra dig, hvis du vil være med i sponsorarbejdet eller har emner vi kan kontakte.

Formål:

Driften i en golfklub er forbundet med mange udgifter og økonomien kommer dels fra medlemskontingent, greenfee og erhvervs sponsorer.

Derfor er vi i Sponsorudvalget også opmærksomme på at vi hele tiden skal være foran og i udvikling.

Det er derfor sponsorudvalgets mål, at kunne tilbyde alle sponsorerne i Dronninglund Golfklub et udbytterigt samarbejde og holde kontakt løbende igennem et kalender år.

Desuden er det sponsorudvalget i Dronninglund Golfklub der har ansvaret for den årlige Sponsormatch og den daglige synlighed både på hjemmesiden, sociale medier, reklamesøjler og andre trykte materialer.

For at sponsorudvalget skal kunne lykkes er det vigtgit at bestyrelsen og medlemmerne af Dronninglund Golfklub, deltager i arbejdet med at finde nye mulige sponsor emner.

Både i kraft af det personlige netværk man har, gennem positiv omtale af klubben men også ved at komme med gode ideer.

Opgaver:

• Løbende finde nye sponsorer
  • Vedligeholde og genforhandle aftaler med eksisterende sponsorer
  • Sørge for at aftalerne i konktrakten overholdes
  • Udvikle sponsorkonceptet
  • Afholde sponsormatch en gang årligt
  • Løbende komme med nye tiltag mod sponsorer
  • Synlighed overfor vores medlemmer