Billedresultat for regionsgolf2017

Dronninglund Golfklub deltager i år med 6 hold, 4 i rækkerne Vest A-B-C-D, samt 2 i Senior/Veteran.

Hver række er inddelt i puljer, og i hver pulje er der 4 hold fra Nordjylland og man spiller både ”ude og hjemme”, et hold består af 2 damer og 4 herrer, fordelt på 1 damesingle, 1 mixed foursome og 3 herresingler. Matcherne afvikles som hulspil over 18 huller og der spilles fra ”scratch”, altså uden handicap. Der skal ikke betales green-fee ved spil på udebane og matcherne afvikles for række A-B-C-D mandag eftermiddag ca. kl.17, og for Senior/Veteran normalt fredag eftermiddag.

Kampene spilles i maj/juni

Der er ikke tale om elitematcher, der er plads til alle

Det er selvfølgelig en konkurrence, men det sociale islæt sættes i højsædet. Det er således en vigtig del, at man efter kampen spiser og hygger sig med modspillerne.

Alle hold ledes af en holdkaptajn, som sørger for det praktiske.

Rækkerne A-B-C-D, er inddelt med en grænse for hvor lavt handicappet må være.

A-rækken hcp.4,5.  -  B-rækken hcp.11,5.  -  C-rækken hcp.18,5.  -  D-rækken 26,5.

I Senior/Veteran rækkerne er der ingen hcp. grænse. Men deltagerne skal for Senior være fyldt 50 år, og for Veteran være fyldt 60 inden udgangen af året.

Yderligere informationer om turneringen kan du finde på www.regionsgolf-danmark.dk

Har du lyst til at være med på et hold skal du henvende dig til en af holdkaptajnerne eller til undertegnede.

Regionsgolf klubkoordinator

John Skovgaard