Meik Aagaard

Jeg startede med at spille golf i 12-års alderen som en fritidsinteresse i Lemvig golfklub. Som junior vandt jeg klubmesterskabet 2 gange. Her fik jeg også spiller mig til en plads på holdet i danmarksturneringen.

Golfsporten blev herefter en drøm, som jeg gerne ville videreudvikle mig indenfor. I år 2013 valgte jeg derfor at blive elev på Sportstar College i Ikast, der gjorde det muligt for mig, at træne og udvikle mit golfspil samtidig med at jeg tog en studentereksamen på handelsgymnasiet.

I år 2016 flyttede jeg til Aalborg og skiftede derfor klub til Dronninglund Golfklub. Efter nogle år som medlem, blev jeg tilbudt en elevkontrakt som golftræner.

Jeg elsker konkurrencedelen i golfen ekstremt meget. Jeg har altid spillet så mange turneringer som muligt, og har igennem tiden haft fantastiske sejre og lærerige nederlag.

Udviklingen i golf er en sand rejse som jeg elsker helt vildt. Der vil altid være noget der kan forbedres og ændres, hvilket er årsagen til jeg længe har drømt om at blive golftræner. Jeg synes det er fedt at kunne gøre en forskel for andre og hjælpe dem på rette vej for at udvikle sig til et nyt niveau eller skabe mere lyst til golf.

Et af mine bedre oplevelser med golf var da jeg lavede 66 point på 18 huller på Black Mountain Golf Club i Thailand.

Mit favorit golfcitat:

"It´s not always about the results, it´s about the journey." - Rory Mcilroy

Fakta om Meik Aagaard

Alder: 22

Bosiddende: Aalborg

Golf startet: 2009

HCP: 2,4

Laveste golfrunde: 71 (-1)

Medlem af PGA of Denmark: 2019

Praktiske oplysninger: