Regionsgolf D-holdet

13-08-2019

Vores fantastiske Regionsgolf D-hold har spillet kvartfinale.
Finn Christensen fortæller "Et tæt lokalbrag mod Hals, der blev afviklet i Brønderslev Golfklub.Efter de første fire kampe førte Hals med 5 - 4 og spillerne i klubhuset ventede spændt på sidste herresingle og den endelige afgørelse. Tusmørket kom stille krybende, da lyskeglen fra Gert Olsens golfvogn efter 40 - 45 minutter ramte hul 18. Han vendte tilbage til klubhuset med 2 points, som betød en sejr til Dronninglund på 6 - 5."
I søndags blev der spillet semifinale i Hobro mod Nordvestjysk, som slog Hals i semifinalen i sidste sæson.
D-holdet består af singlerne Mona Vigsø, Henrik Vigsø, holdleder Peter Holdensen, Gert Olsen og “mix-doublen” Ruth Wulff og Finn Christensen. Det blev dog til et tab mod Nordvestjysk.
Det er SÅ godt kæmpet men sejr i alle kampe i løbet af sæsonen! Vi er STOLTE og er sikre på det bliver til en finale næste år!