Nyt om Cafeen

11-03-2019

Kære alle

Vi har en fantastisk nyhed! Som bekendt har bestyrelsen været i gang med at finde en løsning på at drive cafeen selv. Det lykkedes at finde en person, som bestyrelsen er enige i passer perfekt ind med vores koncept.

Det er derfor en fornøjelse at kunne præsentere jer for vores nye cafeleder Sinne:

Hvem er du?

Mit navn er Sinne, jeg er 51 år og bor i Nørresundby. Jeg har de sidste 15 år været selvstændig i restaurationsbranchen, indenfor sushi.

Hvad fik dig til at søge jobbet som cafeleder hos os?

Jeg har solgt mine butikker og så job opslaget som cafeansvarlig her hos Dronninglund golfklub, og tænkte at det lige var et job for mig og sendte med det samme en lille video afsted.

Hvad kan vores medlemmer og gæster forvente i sæson 2019?

Medlemmerne og gæsterne her kan forvente god mad, kontinuitet, godt humør og åbenhed. Og jeg tager gerne imod forslag... og så vil jeg gøre det bedste for at give alle god service og gode oplevelser.

Hvad skal der til for at Café Hul 19 bliver en succes?

Succes opnår vi ved at udvikle os, være lydhør og tilpasse os kunderne. Der vil blive lavet en App hvorfra gæsterne kan bestille mad og drikke, som er klar til dem efter endt spil. Forhåbentlig får vi skabt hygge og miljø til at gæsterne har lyst til at blive hængende efter spillet. På sigt kunne take away også blive et hit, tænker jeg.

Jeg glæder mig til at lære jer at kende og blive en del af jeres skønne team!

Det lyder godt, ikke… Men stol ikke kun på hvad vi synes, kom forbi d. 15. marts til cafeens åbningsdag og se/smage for dig selv! Der er åbent således: fredag 12 – 15, lørdag og søndag 12 – 16. I tilfælde af dårligt vejr kan cafeen lukke tidligere. Se fremtidige åbningstider i klubhuset og på hjemmesiden.

Vi tror på at det bliver en succes og vi stoler på, at vores medlemmer og gæster vil bakke op om det!