Nye vejledninger fra bestyrelsen og nyheder i klubben

11-05-2020

Nyhedsmail 10. maj 2020

Kære medlem

Bestyrelsen holdt møde søndag d. 10. maj og følgende er aftalt ud fra de nye retningslinjer der kom fra regeringen i denne uge.

Banen:

Dronninglund Golfklub vælger nu at fjerne skum i hullerne, da det vurderes at for mange bolde ikke går i hul, og at man stadig kan tage bolden op uden at berøre for meget. Flagene må tages op, hvis ønsket.

Der kommer river tilbage i bunkers og disse kan benyttes, hvis man ønsker det. Vi følger anbefalingerne fra DGU om at det forsat er muligt at droppe uden straf i bunkers, hvis bolden ligger i et fodspor.

Det er altså frivilligt om man fjerner flaget, og om man bruger riven i bunkers indtil videre.

Klubber i klubben

Klubber i klubben kan ikke gennemføre matcher med blokeringer og alle nuværende blokeringer indtil 8. juni fjernes af klubberne. Alle må selv booke tider i Golfbox.

Cafeen:

Vi gør klar til at åbne op i cafeen fra d. 18. maj og for at klargøre, starter Rikke op i morgen mandag d. 11. maj.

Fra i morgen kan man bestille sandwich to go  fra dag til dag. Bestillinger afgivet senest kl. 17 kan afhentes næste dag kl. 11.00 i klubhuset. Bestil på cafeen@dronninglund-golfklub.dk

Fra d. 18. maj vil det være muligt at nyde mad i afmærkede områder af 10 personer. Bordene opstilles så vi kan overholde forsamlingsforbuddet på 10 personer og disse opstillinger bedes respekteret.

Toiletterne er åbne i klubhuset med indgang fra puttebanen. Der kan forsat hentes kaffe/kakao, øl/vand i klubhuset. Der er forsat sprit i klubhuset og man holder forsat afstand til hinanden.

Træninger:

For at gennemføre så mange træninger som muligt under de gældende regler, laves der afmærkninger på indspilsbanen, putter-området og på driving range med max 10 personer af gangen. Træninger med træner/hjælpetræner har fortrinsret. Der vil derfor være perioder hvor det ikke er muligt med individuelle træneringer.

Sportstruppen og juniortræning kommer til at køre med individuel tilmelding indtil forsamlingforbuddet sættes op fra de 10 personer.

Match og turneringer

Så længe der ikke gennemføres DGU turneringer, ønsker Dronninglund Golfklub heller ikke at gennemføre regionsgolf eller andre turneringer. Derfor er sommermatch og sponsormatch udsat indtil videre.

Greenfee med SGN og GNG samarbejde

Dronninglund Golfklub vælger at være med i begge ordninger fra mandag d. 18. maj. Se hvilke klubber der med i de to ordninger og hvad de indebærer på hjemmesiden fra mandag d. 13. maj.

Glemte sager

I gangen ved toiletterne er glemte sager lagt frem så det skulle være nemt at finde det du mangler. Her er både jern, handsker, sko, jakker, paraplyer og headcovers. Alt uafhentet fjernes den fredag d. 15. maj.

Bagskab nr. 78

Skab nr. 78 burde være registreret ledigt, men der er hængelås på. Vil vedkommende henvende sig til kontoret inden onsdag d. 13. maj. Tak.

Vi glæder os til forsat at se dig i klubben.

Bestyrelsen 10. maj 2020