Junior Info møde 16.03

08-03-2017

Kære Junior Golfere + forældre ;)

Dronninglund Golfklub inviterer hermed dig, og dine forældre til Info møde Torsdag d. 16. marts kl. 19.00 i klubhuset.

Golfsæsonen 2017, er så småt på trapperne, og vi er i DGK´s Junior afdeling allerede i fuld gang med klargøringen, således at alt er klar til Juniorerne kommer og spiller golf :)

Inden vi starter sæsonen vil vi derfor gerne invitere jer, samt jeres forældre til en info aften, hvor vi i DGK´s junior afdeling vil samle op på 2016 sæsonen, samt fortælle om sæson 2017.

På mødet vil vores Junior udvalg med Jens og Kenneth, være klar til at informere jer om året der kommer i DGK for juniorerne.

Der vil blandt andet være info om:

Velkomst ved Junior udvalget

• Kort gennemgang af Junior træningen i sæson 2016 v- Jens og Kenneth
  • Forældre deltagelse i junior afdelingen
  • Kredsturnering 2017?
  • Samspil/spisning 1 – 2 gange hver måned, formodentlig med deltagelse fra sportstruppen
  • Tak for i aften

Da DGK er vært for en lille forfriskning til gange, vil vi gerne høre fra jer, så vi cirka ved hvor mange der kommer til info mødet d. 16. marts.

SU senest d. 13. marts til Kenneth

Eller via Facebook.

Vi glæder os til at se jer alle, og tage hul på en ny golf sæson!