Julehilsen

13-12-2017

Vi nærmer os julen og det giver anledning at takke for sæsonen der er gået.

Det har været en udfordrende sæson mht. vejret men det har også været en spændende sæson med nye tiltag og flere forbedringer.

Vi vil gerne takke jer alle for mange gode stunder i 2017.

Vi vil gerne sige tusinde tak til alle frivillige, ansatte, baneejeren, samarbejdspartnere og alle andre der hjælper denne klub på hver sin måde.

Vi glæder os til et nyt og spændende år sammen med jer!

Kontoret holder juleferie fra 14.12.17 til og med 01.01.18. I januar vil åbningstiderne være de samme som i december fra 9 – 15 tirsdag/onsdag/torsdag.

Casper er også frisk og klar til at hjælpe Jer godt i gang med golf spillet allerede fra 2. januar. Der kan bookes lektioner på Golfbox > tidsbestilling > vælg ressource > undervisning. I kan se hele kalenderen for januar.

Bestyrelsen har afholdt det sidste møde i 2017. Her blev der bl.a. besluttet, at fra 2018 tilsendes referaterne Jer medlemmer via e-mail og lægges på hjemmesiden. Næste bestyrelsesmøde er 30. januar kl. 17.

God Jul & Godt Nytår! 🎅🎄