Frivilligmatch

07-10-2019

Dagen hvor vores frivillige får en officiel tak fra klubben blev afviklet søndag d. 6. oktober.

Der var 46 deltagere og det er nok halvdelen af alle frivillige i klubben. Det er en fornøjelse, at have så mange ildsjæle der hjælper med næsten alt i klubben – bl.a. udvalgsarbejde, boldopsamling, banen, ved arrangementer og så meget mere.

Dagen startede med kaffe og rundstykker. Formanden bød velkommen og takkede ALLE frivillige for deres kæmpe indsats. Derefter var der 18-hullers match i køligt men tørt og dejligt stille vejr.

Efter runden ventede et stort buffetbord med lækker mad fra Rikke.

Præmierne, som var sponsoreret af Uggerhøj biler, +Malergrossisten, Jan Schunck, Royal Unibrew og klubben, blev delt ud således:

A-rækken:

1. René Olesen  2. Kenn Høj Sørensen  3. Bo Pedersen

B-rækken

1. Birgit Hansen  2. Hans Hyltoft  3. Niels Jørgen Pedersen

C-rækken

1. Anders B. Christensen  2. Morten Karlsen  3. Erik Topp

D-rækken

1. Britta Cardel  2. Leif Nielsen  3. Aksel Poulsen

Længste drive hul 15 damer – Birgit Hansen

Længste drive hul 15 herrer – René Olesen

Tættest flaget hul 6 – Ruth Wulff

Tættest flaget hul 8 – Niels Jørgen Pedersen

Tættest flaget hul 12 – Torben Bøhm

Tættest flaget hul 16 – Peter Hostrup Daugberg

Stort tillykke til alle!

Dagen sluttede med en Hurra for klubben og endnu et kæmpe tak til alle frivillige!

Se billeder fra dagen HER.