Menu

 

Danmarksturneringen

06-05-2019

Det har været en kanon weekend i forbindelse med afvikling af første golfrunde i Danmarksturneringen. En masse sejre, alle har minimum vundet en runde. Det er stærkt!

3. division herrer vinder stort begge dage - 10,5 - 1,5 hjemme mod Frederikshavn og 9 - 3 hjemme mod Brønderslev. De indtager hermed 1. pladsen i puljen.

4. division herrer vinder også stort begge dage - 7 - 5 hjemme mod Hirtshals og 10 - 2 hjemme mod Sindal. Pynter derfor også 1. pladsen i puljen. 

Kval. Herrer I - vinder lørdag 7 - 5 hjemme mod Brønderslev.

Kval. Herrer II - taber 3 - 9 ude mod Hals og vinder 9 - 3 hjemme mod Sebber Kloster.

Kval. Damer I - vinder 5 - 4 ude mod Aabybro og vinder stort med 9 - 0 hjemme mod Sindal.

Kval. Damer II - vinder 5 - 4 ude mod Hals og taber 3 - 6 ude mod Ørnehøj.

SÅ GODT KÆMPET, ALLESAMMEN!

"Det har været en fornøjelse at spille på hjemmebane på alle fronter", fortæller Jan Schunck (sportstruppensudvalgsansvarlig og spiller i 4. division). "En kanon service ved morgenbordet med lækker morgenbuffet af Rikke, efterfølgende en konge service af Søren Vestergaard tema, kaffe, kakao og kage rundt på banen. Alle de frivillige hjælpere har ydet en fantastisk service hele vejen rundt... alle kan være stolte af at være fra Dronninglund Golfklub, selv vores modstandere roser vores service niveau. Stort tak herfra! Dejligt at være en del af sportstruppen i Dronninglund, der er altid et smil et eller andet sted." Desuden udtrykker flere spillere hvor glæde de er for fællesskabet og mener det er med til at styrke sportstruppen og ikke mindst klubben. 

Til sidst men ikke mindst fik banen ros fra spillerne - tusinde tak til vores dygtige greenkeepere for den kæmpe indsats!

Vi glæder os allerede til næste kampweekend!