COVID 19 og Nordjylland

06-11-2020

Banen er åben for spil – vi vil sørge for at der ligger scorekort i starterhuset sammen med sprit. Brug appen til at bekræfte med. DGU har meddelt at der kan oprettes nødberedskab til nødvendig pasning af banen. (1 mand)

Klubhuset vil fra fredag aften kl. 18.00 være aflåst. Det betyder, at eneste toiletmulighed er banetoilettet. Hvis nogen frivillige vil hjælpe med at holde øje med banetoilettet, så er vi meget taknemlige – ved fælles hjælp vil det kunne fungere.

Alt personale hjemsendes foreløbig til 3. december, da golfklubben ikke anses som kritisk arbejdsplads. Dertil kommer at krydsning af kommunegrænsen er en udfordring for 4 ud af 5 medarbejdere.

Klubbens mail bliver passet, ligesom telefonen tages på hverdage mellem 09.00 og 13.00. Pas på jer selv og hinanden!