Arbejdsdagen på lørdag er desværre aflyst.

19-03-2018

......og tusind tak for jeres tilsagn med arbejdskraft til netop denne lørdag. Vi har jo haft succesrige arbejdsdage de sidste mange gange, men har i netop dette herrens år desværre måtte opgive denne udfordring. - De tidligere beskrevne opgaver for arbejdsdagen ligger jo stadigvæk og lurer, så jeres tidligere engagement mhp. hjælp med arbejde på banen må helst ikke gå til spilde. -  Medlemmer, der så ikke har kunnet deltage i denne weekend, har så nu også mulighed for et bidrag. Summa summarum er vi meget modtagelig for hjælp til de tidligere nævnte arbejdsopgaver, som gerne skulle udføres senest uge 15-16.  Skriv til Idekasse@dronninglund-golfklub.dk, og der vil komme en tilbagemelding herpå.

Den 19.03.2018  baneudvalget. (AA)