10 års jubilæum

21-05-2018

Lørdag d. 19. maj fejrede vi Jubilæum!
Solen var med os hele dagen!
Vi startede med en match for vores skønne medlemmer. Der var god stemning på den smukke bane og meget fornuftigt golfspil.
Efterfølgende var der præmieoverrækkelse på terrasen og noget koldt at drikke.
Kl. 14:30 var vi oppe på Driving Range og så Trick Golf show med Karsten Maas.
Underholdende og spændende program som alle nød fuldt ud.
Kl. 16:00 kom vi tilbage til klubhuset til reception. Mange gæster, lækker mad og drikkelse. Baneejer Morten Jensen åbnede receptionen med en tale. Derefter var det borgmester Mikael Klitgaards tur og til sidst men ikke mindst blev det formand Bjarne Pedersen der holdt tale. Alle tre mænd glæder sig til hvad fremtiden byder på men er sikre på at det ser lyst ud!
Vi vil gerne takke alle vores medlemmer, sponsorer, frivillige, gæster og ALLE andre der har været involveret i denne rejse på den ene eller den anden måde.
Vi kunne ikke have nået ALT uden jeres indsats og opbakning!
Vi glæder os til de næste mange, mange år med Dronninglund Golfbane og Golfklub!

Se alle billeder fra dagen HER.