Casper Bruun

Jeg bliver fra medio marts Dronninglund Golfklubs nye træner ansigt. Jeg glæder mig utroligt meget til at møde alle klubbens medlemmer både i Proshoppen og på træningsbanen. Udover at være træner i Dronninglund vil jeg også være at finde i Blokhus Golfcenter.

Jeg startede min golfkarriere i 1994 i Golfklubben Hvide Klit. Jeg flyttede dog hurtigt til Frederikshavn Golfklub, hvor jeg også er født og opvokset. Da jeg blev færdig med Handelsskolen tog jeg på College i Texas - USA og var en del af Midland College Golf Team.

Efter mit ophold i USA, blev jeg medlem af PGA of Denmark og fik en professionel spiller kontrakt i Brønderslev Golfklub. Det var også i de år hvor jeg spillede fuld tid på Nordic League. I årene som fuldtids professionel mødte jeg Dan Stage. Tingene udviklede sig hurtigt og jeg blev tilbudt en kontrakt som træner elev. Siden hen har jeg stået for undervisningen, lige fra begyndere til elite, i Tange Sø Golfklub, Karup Å Golf Klub, Hedens Golfklub og Blokhus Golfcenter.

Fakta om Casper Bruun:

Alder: 30