Status på greens

• Banen er åben.

• Provisoriske Tee steder fra 6/11. Banen er åben for privat spil!

• Vertidræning af fairway og greens områder påbegyndes i dag.

• Nyheder

• Spil med Dag 3. august

Kender du nogen, der er interesseret i golf, men endnu ikke spiller??

Vi indbyder hermed alle medlemmer af Dronninglund Golfklub til at invitere  op til 4 gæster for at deltage i Texas Scramble Recruitment Tournament over 8 huller (par 3 banen) med gunstart kl. 1800. Efter runden mødes vi til spisning (dagens ret) inkl. øl/vand.

Vi mødes i klubben kl. 16.30, hvor begynderudvalget byder velkommen og inddeler i 2 lige store hold. hhv. a. Drivingrange, b. indspil / puttebane. Vi øver os sammen med vores gæster i 2 x 40 minutter og mødes herefter til briefing om turneringen, hvor vi spiller Texas Scramble på par 3 banen. Alle spillere slår fra gul/rød tee og vælger en af de op til 5 bolde og alle slår herefter fra dette sted og vise versa indtil bolden er i hul. .

Turneringensfee 100,- kr. indeholdende betaling for dagens ret og øl/vand til maden. Ved tilmeldingen bedes i anføre for- og efternavne på jeres op til 4 gæster i bemærkningsfeltet og klikke på 1-2-3 eller 4 gæster. Tilmeldingen lukkes 4 juli kl. 1800.

Max. 72 spillere inkl. gæster.

Vi håber I vil invitere blandt jeres familie, venner, naboer og bekendte som I gerne vil dele jeres egne oplevelser af golfspillet med, måske er der en enkelt eller to som efterfølgende ønsker at starte på et vores kommende begynderhold.

m.v.h.

Begynderudvalget og rekrutteringsudvalget

Tilmeld dig i golfbox her.

• Proens Match Complea Open

• Klubmesterskaber

Klubmesterskaberne spilles den 28.-29. august. Tilmelding i golfbox kommer snarest.

Pro Casper Bruun

tlf. 51 24 33 10

Du kan booke lektioner, fællestræning golfskole.

Se mere på hjemmesiden eller snak med Casper eller Jens.

Åbningstider kan du se på hjemmesiden eller

på skiltet foran shoppen.

Velkommen til Cafeen

Fra uge 43 er der kun åbent efter aftale.
      Drikkevarer ved selvbetjening.

Du kan bestille mad til dit arrangement, både ud-af-huset og i vores lokaler.