Status på greens

• Banen er åben. Der spilles til sommergreens og sommertees på alle huller.

• Provisoriske Tee steder fra 6/11. Banen er åben for privat spil!

• Vertidræning af fairway og greens områder påbegyndes i dag.

• Nyheder

• Road to Made in Himmerland

Deltag i Danmarks største "nærmest pinden konkurrence"!

Som noget nyt har vi i år valgt at deltage i Danmarks største nærmest pinden-konkurrence. Road to Made in HimmerLand. En nærmest pinden-konkurrence Aktiviteten understøttes af Made in HimmerLand presented by Freja med flotte præmier.

Alle, der spiller på vores bane i uge 19 (10 - 16 maj 2021) på hul 6 på 18 hulsbanen kan deltage i konkurrencen, og der er flotte præmier på højkant. Du skal dog have en spillemakker med som markør, og slaget skal indgå i en normal runde. Det er gratis at deltage.

Så hvis du slår et slag, der ligger tættere på flaget end dagens hidtil bedste, så husk at skrive dig på sedlen ved green og få din markør til at kvittere for slaget. Hvis du ved dagens afslutning har slået dagens bedste slag, vinder du en partoutbillet til Made in HimmerLand i 2022. Vinder du efterfølgende klubbens lodtrækning blandt de 7 dagsvindere, vinder du ovenikøbet en eksklusiv VIP billet til dette års udgave af Made in HimmerLand. En billet, der er i høj kurs, da der ikke bliver mulighed for at købe billet til årets turnering

Alle vindere indrapporteres efterfølgende til Dansk Golf Union, som vil liste alle vinderne med navn, afstand og klub på Golf.dk samt videregiver information om navn og mailadresse til Made in HimmerLand til brug for udstedelse af billetter.

Skulle en spiller være så dygtig at lave hole in one på hul 6 i løbet af ugen, så modtager man en særlig præmie fra Made in HimmerLand presented by Freja, der består af en overnatning og to runder golf for to personer.

Der skal være markør på scorekortet, som indleveres i klubben.

På forhånd tak for støtten.

Vi glæder os til at se dig i klubben i uge 19 og hvem ved, måske bliver det dig, der skal til HimmerLand og se golf i verdensklasse?

Vi håber at I alle vil tage godt i mod konkurrencen og vil I være med til at festliggøre dette, så tag gerne et billede eller to og læg op på klubbens facebook side.

Med Venlig Hilsen

Turneringsudvalget

• Parmatch den 16. maj kl. 10.00

Så er det nu, du skal finde en makker til parmatchen.

Vi spiller tre forskellige spilleformer:

Hul 1-6 foursome

Hul 7-12 fourball

Hul 13-18 greensome

Der vil være præmier til de dygtigste makkere.

Matchfee 100 kr.

Greenfee gæster 200 kr.

Tilmelding i golfbox.

• Caféen åbner for servering 21. april

Vi er utroligt glade for, at vi kan åbne vores Café hul 19 igen.

Vi krydser fingre for godt vejr, så alle vores medlemmer og gæster kan nyde det gode terrasseliv.

DGU har meldt følgende retningslinjer ud:

• Forsamlingsforbuddet hæves til 10 personer indendørs og 50 personer udendørs.
      • Der åbnes for udendørsservering på restauranter, cafeer mv. uden coronapas og arealkrav.
      • Der åbnes for indendørsservering på restauranter og cafeer mv. med forudgående bordbestilling og krav om coronapas.
      • Hold 2 meters afstand når muligt og altid mindst 1 meter.

Du kan bestille bord på tlf. 33101520 – tryk 2 for café.

Du er også meget velkommen til at komme ind og reservere bord, inden du går ud på banen.
      Bordbestilling min. 30 min. før ankomst.

I klubhusets åbningstid er der selvbetjening af drikkevarer mod betaling på Mobilepay (67632) eller kontant i pengekassen ved kaffeautomaten.

Pro Casper Bruun

tlf. 51 24 33 10

Du kan booke lektioner, fællestræning golfskole.

Se mere på hjemmesiden eller snak med Casper eller Jens.

Åbningstider kan du se på hjemmesiden eller

på skiltet foran shoppen.

Velkommen til Cafeen

Fra uge 43 er der kun åbent efter aftale.
      Drikkevarer ved selvbetjening.

Du kan bestille mad til dit arrangement, både ud-af-huset og i vores lokaler.