MARGRETHE 2020

Til tidligere og nye medlemmer!

Velkommen til en ny sæson i herreklubben ”Margrethe”.

Vi håber at alle tidligere medlemmer har lyst til at fortsætte og vi håber, at der er nye medlemmer, der har lyst til at deltage i aktiviteterne.

Herreklubben er for ALLE herrer i Dronninglund Golfklub, hvad enten du er ung eller ældre – er på arbejdsmarkedet eller pensionist

Formålet er ud over golfspillet, at styrke det sociale samvær og give mulighed for at spille med andre og skabe nye kontakter.

ALLE herrespillere, der er registrerede medlemmer af Dronninglund Golfklub, kan optages som medlem af herreklubben.

Max antal medlemmer 60, og foregående års medlemmer har fortrinsret.

NYT – NYT !!!!

For første gang forsøger vi i år at starte med mulighed for, at starte torsdag formiddag kl. 9.30.

Vi fastholder desuden starttiden 16.20 – 16.50 for de der stadig er ”arbejdsramte”.

De første tre torsdage i måneden spilles stabelford fra div. teesteder iht. nedenstående program. Disse runder vil være tællende i en løbende Order Of Merit konkurrence, så der kan kåres en ”årets golfer” (der er ikke præmier til hver enkelt match, men derfor kan man jo godt i hver enkelt bold lave en intern konkurrence) Der foretages ingen opdeling i A og B række da det er staberford vi spiller. Året gennemsnit udregnes over de 7 bedste runder.

Der foretages tilmelding via Golfbox og der angives, om man vil spille formiddag eller eftermiddag. Af hensyn til eftermiddagsholdet kan det være nødvendigt, at flytte spillere fra formiddag til eftermiddag, for at det hele kan gå op. Det vil fortrinsvis være spillere der har tilkendegivet, at de er villige til dette, der vil blive rykket. Vi håber, at der er forståelse for dette.

Den sidste torsdag i måneden vil der blive arrangeret et mere socialt spil, foursome, best ball eller lignende over 9 huller.  Hold vil blive sammensat ved lodtrækning og der vil være præmier til vindere. Efter matchen vil der være fælles spisning og hygge.

Detaljeret program kan ses nedenfor. De enkelte matcher er oprettet i Golfbox som turneringer.

Tilmelding til en turnering senest tirsdag kl. 18 i samme uge. Vi tilstræber os på, at startlisten ligger klar senest onsdag middag.

Medlemskab koster 250 kr., som ubeskåret går til præmier.

Du bliver medlem ved at indbetale på konto 4940 4940279062.

Husk at angive navn og medlemsnummer.

Vi starter TORSDAG D. 26. MARTS – hvor vi mødes kl. 18.30 til den traditionelle suppe. Derefter afholdes et kort orienteringsmøde, hvor man også kan tilmelde sig. Såfremt man gerne vil spille en runde før suppen kan man selv booke tider på Golfbox.

Kan man ikke nå 9 eller 18 huller vi der være folk i klubhuset fra kl. 16 som vil hjælpe med at sætte folk sammen.

Tilmelding til suppe og orienteringsmøde via golfbox.

Det er vigtigt så mange som muligt møder op 26. marts.

MERE NYT – NYT !!!!

Som et nyt tiltag vil vi oprette en birdie klub i klubben.

Medlemskab i denne klub koster 50 kr. For dette beløb vil man deltage i en konkurrence hvor birdies belønnes med præmier ved lodtrækning. (Mulighed for at vinde uanset mængden af birdies).

Derudover vil man ved indmeldelse modtage en gave, så man har mulighed for at fejre sin birdie.

MERE NYT – NYT- NYT!!!

Der vil blive arrangeret en weekendtur (fredag til lørdag) i løbet af året, sandsynligvis i august måned.

Der vil max blive plads til ca. 20 spillere. Nærmere oplysninger senere.

Desuden er vores opgør med Øland ikke fast dato lagt endnu.

Med venlig hilsen – Bestyrelsen

Børge Larsen 4010 9823 borgelarsen55@gmail.com