HERREKLUBBEN

MARGRETHE 2018

Til tidligere og nye medlemmer!

Velkommen til en ny sæson i herreklubben ”Margrethe”.

Vi håber at alle tidligere medlemmer har lyst til at fortsætte og vi håber, at der er nye medlemmer, der har lyst til at deltage i aktiviteterne.

Herreklubben er for ALLE herrer i Dronninglund Golfklub, hvad enten du er ung eller ældre – er på arbejdsmarkedet eller pensionist – har handicap 10 eller 45.

Formålet er ud over golfspillet, at styrke det sociale samvær og give mulighed for at spille med andre og skabe nye kontakter.

ALLE herrespillere der er registrerede medlemmer af Dronninglund Golfklub, og har handicap 45 eller derunder, kan optages som medlem af herreklubben.

Max antal medlemmer 60, og forgående års medlemmer har fortrinsret. Men i øjeblikket er der god plads!

Der spilles hver torsdag kl. 16.20 – 16.50. Det vil sige vi går løbende ud på for- og bag-ni fra kl. 16.20

Der spilles i 2 rækker,  A-rækken 0-18,5 og B-rækken 18,6-45. Der vil være tællende match i hver række, og præmier i forhold til antal deltagere.

Præmiestørrelse og antal fastsættes af bestyrelsen. Derudover vil der være en løbende Order Of Merit konkurrence, så der kan kåres en ”årets golfer”.

Detaljeret program kan ses på vores hjemmeside medio marts. De enkelte matcher er oprettet i Golfbox som turneringer.

Tilmelding til en turnering senest tirsdag kl. 12 i samme uge. Vi tilstræber os på, at startlisten ligger klar senest onsdag middag.

Den sidste torsdag i hver måned er der fællesspisning efter dagens runde, og her vil der være præmie overrækkelse for månedens vindere.

Der spilles her kun 9 huller og spisning foregår kl 19.00.

Vi får besøg af Ølands herreklub torsdag d. 31.05 og skal på besøg i Øland engang i august.

Medlemskab koster 250 kr., som ubeskåret går til præmier.

Du bliver medlem ved at indbetale på konto 9035 1980033488.

Husk at angive navn og medlemsnummer.

Vi starter TORSDAG D. 5. APRIL – hvor vi mødes kl. 16.30 til suppe og et lille møde om sæsonen.

Derefter spiller vi fra kl. 17.00. Denne runde er ikke tællende i den gennemgående konkurrence.

Tilmelding via golfbox.

Det er vigtigt I alle møder op 5 april.

Med venlig hilsen – Bestyrelsen

Jan Holm – 29825847 - joda@cool.dk