Handicapkomité

Medlemmer:

Inge Hviid - email: hegely@gmail.com

Erik Appel - email: i9eaj@m-tech.aau.dk

Handicapkomiteen tager sig af alt handicaparbejdet i klubben. Vi sørger for, at alle scorekort, som medlemmerne afleverer, gennemgåes nøje. Vi taster samtlige hulscorer ind i Golfbox sammen med oplysninger om markør, dato osv., så alle oplysninger fra scorekortet bliver gemt elektronisk.
Vi sørger for, at klubbens medlemmer har adgang til sit handicap på flere måder.
Vi offentliggør handicaplisterne
- vi sørger for, at der i klubhuset er en mappe, hvor de samme lister findes og endelig
- så sørger udvalget for, at handicaps for stor bane findes i Goflbox

Desuden følger vi med i alle nye regelændringer, der sker via DGU og EGA (European Golf Association). Vi informerer klubbens spillere om de nye ting, der måtte dukke op. For at kunne dette, deltager vi i DGU's kurser på området og følger aktivt de regionsmøder, som DGU arrangerer. Desuden har vi sammen med PR udvalget ansvar for scorekortenes udforming og står for årlige eftersyn af dette.
Endelig arbejder vi sammen med Turneringsudvalget, så dette altid har opdaterede handicaps, når der afvikles turneringer.

Læs også: Handicap & Golfbox