Greenfee priser

Normalpris kr. 450,- (alle dage)

Vintergreenfee kr. 150,-

Juniorer (gratis ifølge med voksen)

Greenfee betales i klubhuset, hvor du også kan printe scorekort og købe en baneguide.

Der kan betales med betalingskort, kontanter eller MobilePay.

OBS: Greenfeebilletter kan ikke bruges af fleksmedlemmer.

Rabat på greenfee

Vi har samarbejdsklubber landet over. Er du medlem af en af vores samarbejdsklubber, kan du få rabat på greenfee.

Driving Range

På driving rangen er der et overdækket udslagshus, måtter udenfor samt en bunker.

På vores driving range finder du en boldautomat. En spand bolde koster 20 kr. og kan betales med mønter eller poletter. Poletterne kan købes i klubhuset.

Driving rangen har åbent alle ugens dage døgnet rundt. Efter mørkets frembrud tændes der lys ved hjælp af en censor i udslagshuset og ud mod rangen.

Du finder vores driving range på modsatte vej af Kirkevej i forhold til klubhuset. Du kan med fordel parkere i den fjerne ende af parkeringspladsen, hvorfra der kun er få meters gang til driving rangen.

Par 3 banen

Par3-banen (Pay&Play) finder du lige i nærheden af Driving Rangen overfor parkeringspladsen.

Par 3 banen er let kuperet med 9 huller, Her må du spille selvom du ikke har taget golfkørekort.

Priser: 100 kr. for gæster

Gratis for medlemmer.

Tidsbestilling er ikke nødvendig, men det kan være få lukkedage, som vil fremgå af banestatus her på hjemmesiden.

Lej en buggy

Dronninglund Golfklub råder 8 over golfbiler

Pris pr. runde 250 kr. (bestilles i Golfbox eller i klubhuset.)

Du kan tidligst hente din nøgle 1 time før du slår ud.

Leje af udstyr

Golfsæt kr. 75,-