Greenfee

Greenfee indskrivning og betaling foregår i klubhuset. Der kan betales med betalingskort, kontanter eller MobilePay.
Der skal reserveres starttid på Golfbox
Starttid SKAL bekræftes på App'en eller i klubhuset, hvor scorekort kan printes ud tidligst 1 time før- og senest 15 minutter før tiden. Sker dette ikke, slettes tiden automatisk på Golfbox.
På foranledning af Baneservice, skal kvitteringen forevises. I modsat fald vil tiden være tabt.

18-hullers banen

pris pr. runde golf, max hcp. 54

Ny vinterpris på kr. 150,00 på hverdage, weekend og helligdage. Prisen er gældende til d. 15.03.21.

Normal pris kr. 450 - Hverdage, weekend og helligdage

Har du golfhæftet, betaler du halv pris af normalpris. Har du golfhæftet Plus kan du booke tider for 2. og 3 besøg i tidsrummet 12-15 på hverdage og fra 14-21 i weekender.

Se samarbejdsklubber her

Buggy/golfbil

pris pr. runde

kr. 250 - alle dage - ikke tilladt alle dage - greenkeeperen vurderer om banen er for våd.

kr. 2.000 - 10 turs kort

Bolde på Driving Range

kr. 20 - poletter trækkes i automaten i klubhuset eller du kan bruge en Tyver i automaten på Driving Rangen.

Par3-banen (Pay&Play) - forhåndsreservering ikke nødvendig

kr. 100 - pr. dag

Juniorer

Gratis - i følge med en betalende voksen greenfeespiller (max. 3 pr. voksen)

kr. 112,50 - ifølge med medlem.

*Bemærk venligst at rabatter som Green fee billetter og Golfhæftet m.fl. kan ikke benyttes som fleksmedlem.

Den aktuelle bane status kan ses HER.

Der kan betales med betalingskort, kontanter eller MobilePay.

I klubhuset er der scorekort og konverteringstabeller

Der må kun benyttes soft spikes.