Golfens Dag 2017

Golf er en sport for alle, også DIG.

Vi holder Åbent Hus d. 30. april.

Det er en fantastisk mulighed for at få stillet nysgerrigheden for, hvad golf egentligt er for en størrelse.

Er det god motion og er det nemt at komme i gang?

Golf er en sport, man skal prøve. For når man første gang rammer bolden, så er de negative tanker væk, og fascinationen opstår.

Uanset alder og kondition. Så glem alt om dyre medlemskaber og lange ventelister – de findes praktisk talt ikke længere.

Kom og prøv om golf er noget for dig.

Dronninglund Golfklub holder åbent hus for alle, der nærer den mindste interesse for at prøve kræfter med golfsporten.

Kom forbi, og få en uforpligtende introduktion til, hvad golf er og prøv kræfter med driver, jern og putter.

I løbet af dagen er der chance for at opleve begejstringen, når du rammer den lille hvide bold.
På selve dagen vil du kunne møde medlemmer fra vores begynderudvalg, der vil fortælle om, hvordan du kan komme i gang med at spille golf.

Klubben vil være vært med en forfriskning.

Program:

Mellem 10 og 13 kan du kigge forbi og få introduktion til golf samt spille på Par-3 banen.

Kender du et af vores medlemmer? Så kan du få lov at gå på vores 18-hullers banen sammen med vedkommende.

Starttid mellem 12 – 13. Tilmelding kræves. Send os en email på: info@dronninglund-golfklub.dk med dit navn og navnet på vores medlem.

Der vil i løbet af dagen være en konkurrence, hvor vi trækker lod om et golfkørekort.

Du kommer bare som du er, vi har det hele klar til dig! ;)

Vi glæder os til at se jer til Golfens Dag 2017.

Find os på Facebook og Instagram