Menu

 

Om Dronninglund Golfklub

Dronninglund Golfklub er hjemmehørende i Vendsyssel, Brønderslev Kommune.

Banen blev bygget i 2007 og indviet i 2008.

Dronninglund Golfklubs mission er at bidrage til udviklingen af golf, at styrke turismen i området og ikke mindst give muligheden til både unge og gamle at motionere i naturskønne omgivelser.

Golfens sande værdier er det der driver klubben og vi sætter pris på den gode opførsel og sportslighed spillerne imellem. Læs derfor venligst de lokale regler og etiketten her, i klubhuset eller på scorekortet. Dresscoden er vi ikke strenge med men husk at følge den sunde fornuft.

Klubben styres af en bestyrelse og du kan læse mere om dem her. Vores vedtæger finder du her. 

Dronninglund Golfklub byder på en flot 18-hullers skovbane, som er varieret og udfordrende samt kuperet. Det giver vist lidt ekstra motion hvilket kun styrker de sunde effekter golf har på både krop og sind.

I 2020 blev klubben af golfhæftet kåret til 3. bedste bane i Danmark

I klubhuset er Café Hul 19 klar til at friste spillerne med en kold eller varm drink samt lækker mad til fornuftig priser.

Proshoppen, som også befinder sig i klubhuset, er spillernes mulighed at møde vores protræner samt finde golf produkter fra forskellige mærker til gode priser.

I klubhuset tjekker du ind og får scorekort inden runden. Derinde kan du også møde personalet fra sekretariatet og få hjælp til det du har brug for.

Dronninglund Golfklub afholder diverse turneringer og arrangementer for både medlemmer og gæster. Du kan altid se vores aktiviteter i kalenderen, på Golfbox, eller under Tilbud

Dronninglund Golfklub er et sted hvor du kommer til at møde både unge og ældre. Det er et sted hvor golf entusiaster fra forskellige baggrund samles om sin kærlighed for denne sport, hvor socialt samvær, hygge i naturskønne omgivelser og motion er i fokus. Et sted hvor der er plads for alle, også DIG!