Menu

 

Kåret som årets bane i Nordjylland i år 2014 og Idekasse

Banen i Dronninglund er kåret som den bedste i Nordjylland i år 2014, og vores målsætning er at have "verdens bedste". Ud over banens placering med variationen mellem skov og åbent område, tilskrives den samlede greenkeeperstab en stor ære herfor. I tilgift hertil kommer så den frivillige skare af hjælpere til stor støtte og hjælp for det ansatte personale.

Hvis vi fortsat i Dronninglund skal kunne bryste os af at være Nordjyllands bedste, skal alle vi golfere værne om banen og være med til at gøre den bedre, hvis det da er muligt.

Baneudvalget, der af bestyrelsen er udnævnt som ansvarlig for banen, har nu genoprettet en Idekasse. Når I kære golfere går banen så nyd den selvfølgelig, men lad væsentlige observationer af forskellige karakterer og forslag til nye tiltag vedr. banen tilgå Idekassen. Baneudvalget læser Idekassens indhold grundigt og laver periodisk vurdering af indkommende ideer i relation til en baneforbedring/-forandring. Husk lige navn, medl.nr. og telefonnr., når du afsender mailen.

 

Idekassens email: Idekasse@dronninglund-golfklub.dk

 

Den 09.06.2015  Baneudvalget phd/AA