Hofdamerne 2017

Dameklubben ”Hofdamerne”

Hofdamerne byder velkommen til en ny sæson.

I år vil Hofdamerne være organiseret på en anden måde end de tidligere år.

Vi spiller fortsat hver onsdag i sæsonen, hvor vi starter fra kl. 13.00. Det vil være muligt at spille med på bag-ni fra ca. kl. 15-15.30 og gå 9-huller.

Man tilmelder sig i Golfbox senest tirsdag kl. 12.00 i samme uge. Om onsdagen kl. 12.45 på selve spilledagen trækkes lod om boldsammensætningen. Så har du glemt at tilmelde dig, møder du blot op kl. 12.45 og er med i lodtrækningen og spiller med.

Der vil som hovedregel ikke blive indberettet score og være præmier på de enkelte spilledage, men der kan i løbet af sæsonen blive aftalt at afholde tællende match.

På selve spilledagen aftaler vi, hvem der vil være med til fællesspisning og bestiller, inden vi går ud. Hyggeligt samvær efter spillerunderne er der altid plads til.

Alle damespillere, der er medlem af Dronninglund Golfklub og har et DGU-kort kan være med.

Medlemskab koster 50 kr. og betales første gang man møder op.

Vi starter onsdag d. 5. april 2017.

På hofdamernes vegne

Birgitte Bødker