Arbejde i uge 38

19-09-2018

uge 38

Arbejde på greens - prikling, topdressing og tumbling torsdag formiddag.

Starter med hul 18 tidligt om morgenen og kører baglæns.

Mvh Greenkeeperne

Vedr. Greens

Hvad skyldes de små gule/brune pletter på greens?

Det er Goldfodsyge (svampesygdom). Angreb af goldfodsyge ses først som små runde gule/brune pletter, der vokser i løbet af sommeren. Da sygdommen overlever vinteren i de inficerede plantemateriale, kommer pletterne igen året efter, hvor de vokser sig større. Sygdommen spredes via sporer med vinden.

Der findes ingen godkendte kemiske bekæmpelsesmidler mod denne svamp. Forebyggelse er derfor løsningen - ved at holde nyttesvampe og bakterier i vækstjorden, som vil udkonkurrere goldfodsyge-svampen.

Vi bekæmper ved at køre en høj mængde mangan ud på greens og i løbet af efteråret bliver der taget jordprøver for at se hvad der mangler i jorden og hvilken pH greens har.

Mvh Greenkeeperne

Ny midlertidig lokal regel

På drænrender på hul 9 og 11 skal der tages lempelse uden straf indenfor én køllelængde fra renden og ikke nærmere flaget.

Mvh Baneudvalget

Henvendelser vedr. banen bedes sendt til: Idekasse@dronninglund-golfklub.dk