Sommergreens lukket

11-12-2017

Sommergreens lukket

Der kun spilles til vintergreens indtil videre

Mvh Baneformanden

Flere huller åbnes

Fra torsdag d. 7.12. kan man spille på følgende huller:

hul 1 + hul 2 (P) + hul 5 + hul 6 (P) + hul 7 + hul 8 + hul 9 + hul 10 (P) + hul 11 (P) + hul 12 + hul 13 + hul 14 + hul 15 + hul 16 + hul 17 + hul 18.

*P indikerer provisorisk green og det betyder, at der må KUN spilles til provisorisk.

Mvh Baneformanden/greenkeeperne

Info:

Banetoilettet er lukket for vinteren.

Driving Range - Boldautomaten er lukket for vinteren. Der er bolde til fri benyttelse.

Husk at bruge boldopsamleren hvis der mangler bolde i baljerne.

Læs mere om baneprojektet HER.

Den daglige leder i greenkeepergården/sekretariatet

Vinterforanstaltninger er nu gældende:

I perioden 1. november – 1. maj kan følgende vinterforanstaltninger forventes at blive gjort gældende.

• I tilfælde af frost i jorden eller luften, rimfrost eller sne skal der spilles til vintergreens.
  • Der opfordres til at benytte bærebag.
  • Kørsel med golfbiler, scootere ol. tillades ikke uden synligt anbragt dispensationsmærke.
  • Ved slag fra fairway og semirough skal bolden lægges op inden for en køllelængde.
  • Ved færdsel på banen skal man undgå vandlidende/bløde områder.
  • Vinterforanstaltninger sættes i kraft ved offentliggørelse på hjemmesiden under 'STATUS BANEN' og ved opslag i klubhuset og starterhuset.

Lad os alle passe på vores bane.

mvh Baneudvalget

Henvendelser vedr. banen bedes sendt til: Idekasse@dronninglund-golfklub.dk