Golfbanen

Naturskønne udfordringer er det en golfspiller ser frem til, og det kan Dronninglund Golfklub byde på. Dronninglund Golfklub er hjemmehørende i Østvendsyssel i Brønderslev kommune.

Den smukke natur i området danner en naturlig og smuk ramme for golfspillet i Dronninglund Golfklub. Med Dronninglund Skov, Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Slot som naboer, vil en golfrunde altid være en spændende oplevelse. Under 10 km mod øst finder man Østkystens perle Asaa med sin helt specielle hvide og børnevenlige strand.

Banen byder på 18 meget spændende huller der stiller store krav til alle spillere, såvel begyndere som rutinerede. Der er kuperede fairways og greens, næsten 30 bunkere og fire store søer i spil. 12 af de 18 huller har dogleg som er udfordrende og gør, at de skal spilles med omtanke.

Udover det er der en 9-hullers par 3-bane, driving range/udslagsbane, putting green og indspilsområde og klubhus.

18-hullers banens længde er:

tee 62 6.192 meter
tee 58 5.895 meter
tee 53 5.304 meter
tee 49 4.996 meter

Golfbanen er anlagt med udgang i områdets naturlige terræn. Det er placeret på et ca. 75 ha stort areal, som har gjort det muligt at etablere en golfbane i særklasse. Terrænet og den naturlige vegetation er grunden til, at der er skabt et unikt golfanlæg.

Banen kan til dels karakteriseres som en skovbane, fordi 7 af hullerne ligger i skovmæssig bevoksning.

Oplev banen fra luften - En produktion af