Baneforhold

På hjemmesiden vil der være information om særlige forhold på banen.

Bekræft din tid i Klubhuset
Når du kommer til Dronninglund Golfklub og skal spille golf, skal du bekræfte din bestilte tid og betale Greenfee i klubhuset. Du kan betale med betalingskort, kontanter eller MobilePay.

Vedrørende tilstedeværelse af personale i klubhuset se da venligst under Kontakt.

I klubhuset kan du købe drikkevarer, sandwich, bolde og tees i automater. Er Caféen åben, kan du få dig et måltid mad.

Starterhus – teested
Ved første teested er der et starterhus, som normalt er bemandet i weekenden samt i spidsbelastningsperioder. Her vil en starter sørge for at I kommer godt af sted til den bestilte tid. I spidsbelastede perioder vil starteren sørge for at der bliver et hensigtsmæssigt flow på banen. Det betyder at 1-bolde og 2-bolde kan blive slået sammen. HUSK overhold din starttid - Det giver det bedste flow på banen.

Toiletbygning – frisk vand
På banen er der en servicebygning med toilet samt en udendørs vandpost med mulighed for at fylde vandflasken med frisk vand. På en 18 hullers runde passeres bygningen 4 gange efter hullerne 1, 5, 11 og 17.

Efter hul 9 passerer du tæt forbi klubhuset på vej til hul 10.

Dronninglund Golfklub
Kirkevej 12