Årets medlem 2016

Til Generalforsamling 14.02.2017, for tredje gang udnævntes ”Årets Medlem”. Efter forudgående nominering tilfaldt hæderen Verner Sørensen som anerkendelse for hans indsats som daglig projekt leder i forbindelse med de seneste års byggerier. Verner har gennem de seneste 2 - 3 år helt automatisk og naturligt indtaget denne fuktion for følgende projekter - ombygning af bagrummet til buggy garage, opsætning af læskærm ved terrassen og senest i 2016 genemførtes det største byggeri, nemlig udslagshuset ved driving range. Verner har afleveret i hundredvis af timer på disse projekter. Sammen med et fast team af dedikerede frivillige har Verner med sit rolige overblik i kombination med sin faglige kompetence koordineret indsatsen til bygherrens, arkitektens og golfklubbens store tilfredshed. Uden Verners indsats var resultatet næppe blevet så overbevisende.

Med udnævnelsen fulgte et diplom og et gavekort til Danske Hoteller.

Stort tillykke, Verner og tusind tak for indsatsen!!!

Tusind tak til alle medlemmer, der bidrager med sin tid og hjælp!

Årets medlem 2015

Søren Vestergaard