18 hullers banen

Banen byder på 18 meget spændende huller der stiller store krav til alle spillere, såvel begyndere som rutinerede. Der er kuperede fairways og greens, 24 bunkere og fem store søer i spil. 12 af de 18 huller har dogleg som er udfordrende og gør, at de skal spilles med omtanke.

Golfbanen er anlagt med udgang i områdets naturlige terræn. Det er placeret på et ca. 75 ha stort areal, som har gjort det muligt at etablere en golfbane i særklasse. Terrænet og den naturlige vegetation er grunden til, at der er skabt et unikt golfanlæg.

Banen kan til dels karakteriseres som en skovbane, fordi 7 af hullerne ligger i skovmæssig bevoksning.

Se en komplet baneguide her.

Baneforhold

Toiletbygning & vandpost

På banen er der en servicebygning med toilet. Her finder du også en udendørs vandpost med mulighed for at fylde vandflasken med frisk vand.

På en 18 hullers runde passeres servicebygningen 4 gange efter hullerne 1, 5, 11 og 17.

Efter hul 9 passerer du tæt forbi klubhuset på vej til hul 10. Her finder du også toiletter samt en udendørs vandhane.

Hul 1

Hul 2